КОУЧИНГ сесия

Здравейте,

аз съм Александра Жекова- Пеев и мисията ми е да вдъхновявам всеки човек, като подкрепям неговото личностно развитие.

Като бивш олимпиец, роден в България, по пътя към световната спортна сцена, в сноуборда и успеха там, се сблъсках с препятствия от различен характер.

Беше предизвикателство да успея, но заедно със семейството, екипа на Българска Федерация Ски, генералният ми спонсор- Fibank и всички други съмишленици по пътя, през годините успяхме да постигнем исторически резултати за България. 

Учех и добивах опит чрез търсене, упорита работа, анализ след неуспехи и натрупване от преживявания, от различен характер.

След оттеглянето ми от състезателния спорт реших да посветя живота си на продължаващото развитие и образование, като продължих да се стремя към самоусъвършенстване и успех. 

Сега моята мисия е да помагам на други хора да развиват своя потенциал за върхови постижения. Имам усет да откривам таланти и съм щастлива, когато мога да ги подкрепя. 

Като обучен коуч от Mentor Coaches & Erickson Coaching International към ICF България, следвам основните компетенции, установени в професионалния етичен кодекс и стандарти на ICF- International Coaching Federation.

В наши дни коучингът се използва в спорта, живота и бизнеса. Помага на съвременните хора да намерят отговора на своите вътрешни съмнения и желания.

Преподаването, коучингът, менторството и консултирането са различни практики, към които подхождам с различна методология и отговорност.

В моите сесии основно използвам инструменти, техники, процеси и психологически подходи за анализ на стратегии, прилагани за постигане на лична или екипна цел.

През последните три години практикувам основно в следните направления:

- sport coaching, personal development coaching life coaching, health& wellness coaching

- entrepreneur coaching, high-performance team coaching

Чрез сесиите проучвам нуждите, мотивациите, желанията и уменията, за да помогна на даден човек или екип да направи реална, трайна положителна промяна в живота си. 

Използвам различните техники, за да улесня собствените мисловни процеси на клиентите, за да идентифицирам най-добрите решения и действия.

Чрез наблюдение прилагам творчески инструменти, а при нужда предлагам индивидуално обучение и консултиране.

Насърчавам клиентите непрекъснато да подобряват компетентностите си и да развиват ново психическо състояние, с набор от умения, когато е необходимо, за да постигнат целите си.

За мен ще е радост и привилегия да бъда ваша подкрепа по пътя към целта!

Коучингът отключва потенциала на човек да максимизира собственото си представяне.
Помага ви да учите, вместо да ви учи.

Сър Джон Уитмор

С обич,

Александра